Battery ja Matti Suur-Hamari

24/10/2017

Battery ja Matti Suur-Hamari – Mattis Monday Madness

 

Yhteistyön taustaa

Vammaisurheilija, lumilautailija Matti Suur-Hamari on päättäväinen urheilija, joka on elämänsä ja uransa aikana kohdannut monia äärimmäisiä vastoinkäymisiä, mutta periksiantamattomalla asenteelle voittanut ne. Videoissa haluttiin tuoda esille sama päättäväisyys ja omien rajojen voittaminen, mikä on sisäänrakennettu Matin ajatteluun: periksi ei anneta.

– Battery-perheeseen kuuluu urheilijoita, jotka edustavat brändiämme sekä lajinsa että persoonansa puolesta. Matti on loistava tyyppi ja lisä joukkoomme, jota kuvaavat vauhti, funktionaalisuus, laatu ja hauskanpito, kuvasi Batteryn tuotepäällikkö Laura Niskanen sopimuksen julkaisun jälkeen helmikuussa 2015.


Mitä tehtiin?

Matti Suur-Hamarin ja Batteryn kanssa yhteistyössä toteutettiin videosarja Mattis Monday Madness.

Videoita tuotettiin kaikkiaan 10. Videoissa kannustettiin kohtaamaan ja ylittämään omat rajat, olivat ne sitten mitä tahansa. Jokaisessa videossa Matti esitteli treenihaasteen, mikä oli hänelle itselleen hankala toteutettava yhdellä jalalla tai proteesin avulla. Se, että hän onnistui treenihaasteissa, antoi inspiraatiota muille kokeilla omia rajojaan.

Videot tehtiin tammikuussa 2016 ja ne julkaistiin Batterin ja Matin some-kanavissa joka maanantai 10 viikon ajan.


Toteutus:

Videotuotanto: Janne Tanskanen
Konsepti & tuotanto: Bueno & Co
Yhteistyössä: RDKL Helsinki & Battery