Työt Sini
24/10/2017

Kaslinkin Tahto ja Sini Pyy

Sini Pyyn ja Kaslinkin Tahto-brändin yhteisenä tekijänä on nimenomaan samanlaiset arvot. Brand fit brändin ja urheilijan välillä on erittäin vahva. Vammaisurheilija, kelkkahiihtäjä Sini Pyy edustaa sitä kaikkea, mitä Kaslinkin Tahto-brändillä halutaan tuoda esille.

Työt Roope
24/10/2017

Veikkaus ja Roope Tonteri

Yhdessä Roope Tonterin kanssa tehtiin video, jossa avattiin hyvin yksinkertaisesti lumilautailun perustemppuja ja terminologiaa. Tavoitteena oli saada ihmiset kiinnostumaan lajista ja oppia seuraamaan sitä.

Työt Matti
24/10/2017

Battery ja Matti Suur-Hamari

Battery-perheeseen kuuluu urheilijoita, jotka edustavat brändiämme sekä lajinsa että persoonansa puolesta. Matti on loistava tyyppi ja lisä joukkoomme, jota kuvaavat vauhti, funktionaalisuus, laatu ja hauskanpito, kuvasi Batteryn tuotepäällikkö Laura Niskanen sopimuksen julkaisun jälkeen helmikuussa 2015

Työt Enni
24/10/2017

LV ja Enni Rukajärvi

LV:n tavoitteena oli saada lisää tunnettuutta, he hakivat uusia kohderyhmiä sekä halusivat erottautua joukosta. Puhtaus, suomalainen osaaminen ja luonnollisuus olivat LV:lle tärkeitä arvoja, jotka henkilöityvät hyvin Enni Rukajärvessä.

Työt Enni
24/10/2017

Elisa ja Enni Rukajärvi

Elisa on lumilautailija Enni Rukajärven pitkäaikainen yhteistyökumppani. Elisa on ollut Ennin mukana jo vuodesta 2011, jolloin yhteistyö alkoi.