Telma Särkipaju

Syntymäaika: 24.03.2005
Kotipaikka: Seinäjoki
Laji: lumilautailu
Instagram: @tsarkipaju
Tiktok: @telmasarkipaju
Sponsorit: Burton, FinCap Rakennus, Eezy Henkilöstöpalvelut, JoupiskaLakeuksilta nousee harvoin laskijoita huipulle, ja vielä harvemmin heidät löytää ihan terävimmästä kärjestä. Telma Särkipaju on kuitenkin osoittanut, että mahdottomasta voi tehdä mahdollisen sinnikkyydellä, päämäärätietoisella harjoittelulla, lahjakkuudella ja vilpittömällä laskemisen riemulla.

Jo nuorena Telma herätti huomiota tekemällä temppuja tyylillä, joka sai kokeneemmatkin kalpenemaan. Menestyminen kisoissa ei näin ollen yllättänyt häntä seuranneita, mutta kehityksen tahti on ollut siitä huolimatta ällistyttävä. Vaikka hän on ollut vielä juniori-ikäinen, hänellä on jo runsaasti  SM-mitaleja avoimessa sarjassa ja hän on vakuuttavasti ottanut finaalipaikkoja ensimmäisissä maailmancupin kisoissaan. Viimeistään kansainvälisen naisten tapahtuman Uninvitedin hopeasija nosti hänet koko lumilautamaailman huulille.

 

Pitkäkestoiseen uraan tähtäävä Telma haaveilee kisamenestyksen lisäksi kuvaamisesta ja vapaalaskusta. Hän haluaa jatkuvasti kehittyä uusilla tavoilla. Pilke silmäkulmassa pitää jalat maassa, mutta myrskyvaroitus on annettu, eikä hänen kyvyistä ole nähty vielä lähellekään kaikkea.

 

2023 Kansainvälinen naisten tapahtuma Uninvited, USA: hopea

2022 SM-kisat: kultaa slopestyle ja halfpipe

2021 European Youth Olympic Fest: kultaa slopestyle ja hopeaa big airissa

2021 Nuorten MM-slopestyle: pronssi

2021 SM-kisat: hopeaa avoimen sarjan slopestyle, big airissa ja halfpipe

2020 QKLS Rookie Fest: kulta

2019 World Rookie Tour finals halfpipe: pronssi

2018 World Rookie Tour Corvatsch: hopeaThis error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Työt