Kuura Koivisto

Koko nimi: Kuura Koivisto
Syntymäaika: 25.12.2000
Kotipaikka: Ivalo
Laji: freestyle-hiihto (slopestyle ja big air)
Instagram: @kuurakoivisto
Tiktok: @kuurakoivisto
Linkedin: @Kuura Koivisto
Sponsorit: Armada, Shred Optics, NordicBuddies, Ruka Ski Resort, Full Tilt BootsPohjoisesta Ivalosta lähtöisin oleva Kuura Koivisto on noussut freestyle-hiihdon huipulle lyhyessä ajassa. Isot voitot arvostetuissa kisoissa ja näyttävät videot ovat nostaneet hänet erittäin seuratuksi laskijaksi lajin piirissä: hänen suosituimmilla videoillaan on TikTokissa yli 3 miljoonaa katsontakertaa.

Viime hetken loukkaantuminen esti Kuuraa osallistumasta Pekingin 2022 talviolympialaisiin, mutta heti kuntouduttuaan hän oli jo takaisin kisoissa ja kuvauksissa voittaen arvostetun Level1 Superunknown XX -kilpailun, jota koronan vuoksi siirrettiin useilla vuosilla eteenpäin. Voiton myötä Kuura tulee olemaan seuraavissa talviolympialaisissa ja X Gameseissa seurattu laskija.

Tavoitteet eivät kuitenkaan jää siihen. Kisojen lisäksi Kuuran haaveena on toteuttaa erilaisia videoprojekteja, mainosvideoita ja kampanjoita sekä niiden kautta inspiroida ihmisiä omalla persoonallaan ja laskemisellaan – eli jatkaa sitä mitä jo menestyksekkäästi tekee mutta laajemmin. Ylioppilaaksi 2020 valmistunut Kuura opiskelee laskemisen ohella Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

2023 Level1 Superuknown -finaalien prokilpailu: kulta

2021 Absolut Park Jib King: kulta

2021 Absolut Park Spring Battle big air: kultaThis error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Työt