LV ja Enni Rukajärvi

24/10/2017

LV ja Enni Rukajärvi – Tehokkaat suomalaiset


Miksi Enni Rukajärvi?

LV:n tavoitteena oli saada lisää tunnettuutta, he hakivat uusia kohderyhmiä sekä halusivat erottautua joukosta. Puhtaus, suomalainen osaaminen ja luonnollisuus olivat LV:lle tärkeitä arvoja, jotka henkilöityvät hyvin Enni Rukajärvessä.

– LV on lyhenne sanasta lumivalko ja kuka sopisikaan paremmin kertomaan LV:n tarinaa kuin lajissaan Suomen menestyneimpiin talviurheilijoiden kuuluva Enni, sanoi Tia Yrjölä Berneristä sopimuksen julkistamisen jälkeen syksyllä 2014.

LV:n ja Enni Rukajärven yhteistyö alkoi vuonna 2014. Ensin oli tarkoitus, että yhteistyö kestäisi syyskuusta huhtikuuhun, mutta menestyksekästä yhteistyötä jatkettiin koko vuodelle 2015.


Mitä tehtiin?

LV käytti Enni Rukajärveä laajasti mainoskasvona niin printti-, web-, some- ja tv-mainonnassa. Ensin talvikaudella pääosassa olivat lumiset maisemat, Enni Rukajärven ja LV:n tarinat sekä molempien tarinoiden yhtymäkohdat. Kesällä tuotiin esille puhdasta luontoa ja suomalaisia arvoja.

LV:n ja Enni yhteistyö oli näkyvää.

Enni Rukajärven kanssa tehtiin mainoskuvaukset niin syksyllä kuin kesällä ja tuotettiin videoita. LV:n kauppakeskuskiertue toteutettiin yhteistyössä Lumilautaliiton kanssa. Ennille sai lähettää piirustusterveiset, joita julkaistiin sosiaalisen median kanavissa.


Mitä saavutettiin?

Merkki toimivasta yhteistyöstä on se, että asiakas halusi jatkaa sitä kampanjamuotoisen vuoden jälkeenkin. LV sai tuotteelleen brändiin sopivat kasvot. Yhteistyön myötä brändin ja tuotteiden tunnettuus kasvoi. Brändille aukesi Ennin avulla uusia myyntikanavia ja merkittävää oli, että jälleenmyyjät huomasivat tuotteet ja ottivat niitä myyntiin.

Toteutus:

Tuotanto Bueno & Co
Valokuvaaja Harri Tarvainen
Videotuotanto Janne Tanskanen

Yhteistyö 2014–2015