Kaslinkin Tahto ja Sini Pyy

24/10/2017

Kaslinkin Tahto ja Sini Pyy – Jaksaa suksii

 

Miksi Sini Pyy?

Sini Pyyn ja Kaslinkin Tahto-brändin yhteisenä tekijänä on nimenomaan samanlaiset arvot. Brand fit brändin ja urheilijan välillä on erittäin vahva. Vammaisurheilija, kelkkahiihtäjä Sini Pyy edustaa sitä kaikkea, mitä Kaslinkin Tahto-brändillä halutaan tuoda esille. Sini on vahvatahtoinen ja todella kova harjoittelija. Hän on nuori, lahjakas ja nouseva talentti, joka nähtiin erinomaisena kasvona Tahdolle. Vastaavasti Kaslinkin arvot ja arvomaailmat sopivat Sinin ajatuksiin täydellisesti. Urheilijasponsoroinnin ohella Sini on oiva brändilähettiläs Tahto-tuotteille.


Yhteistyön tavoitteet?

Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa niin Tahto-tuotemerkin tunnettuutta kuin suomalaisen paraurheilun menestystä, tunnettuutta ja kasvua.

Tahto-brändin kohteena ovat niin tavalliset kuntoilijat kuin huippu-urheilijat.

– Tahto auttaa niin urheilijoita kuin tavallisiakin liikkujia jaksamaan arjessaan. Sinin valoisa ja huumorintajuinen persoona sekä peräänantamaton asenne urheilijana tekevät hänestä täydellisen lähettilään Tahto-tuoteperheellemme, kertoi Kaslinkin markkinointi- ja viestintäjohtaja Juha-Petteri Kukkonen tiedotteessa sopimuksen julkaisun jälkeen maaliskuussa 2017.

Tahto-brändillä oli olemassa piirroshahmo, joka seikkaili heidän some-kanavissaan jo ennen kuin yhteistyö Sini Pyyn kanssa oli edes alkanut. Kaikki piirroshahmon sanomiset voitaisiin panna suoraan Sinin suuhun, kuten ”En lopeta ennen kuin olen väsynyt, lopetan kun olen valmis” tai ”Jaksaa suksii”.


Mitä on tehty?

Sinin ja Tahdon yhteistyö julkaistiin maaliskuussa. Sini on ollut vahvasti esillä somessa, videoissa ja kilpailuissa. Kaslink toimii aktiivisena kumppanina, joten yhteistyöstä kuullaan varmasti lisää jatkossa.

http://www.marmai.fi/uutiset/kelkkahiihtaja-sini-pyysta-tahto-brandin-lahettilas-6635756

http://www.kaslink.fi/fi/tahto-valipaloista-kelkkahiihtaja-sini-pyyn-sponsori-paralympiatoivosta-tahdon-brandilahettilas