Sini Pyy

Syntymäaika: 5.6.1992
Facebook: @sinipyy
Instagram: @sinipyy
Laji: Kelkkahiihto & ParaBiathlon
Tavoite: Paralympiakulta
Sponsorit: Tahto, Energiapolar, CMS Santasport, Yoko&Optiwax

Sinistä löytyy sisua ja tahtoa kuin pienestä pitäjästä. Rovaniemeläinen kelkkahiihtäjä on jo ansainnut paikkansa Pyeongchangin paralympialaisten kisakoneeseen, ja tulevaisuudessa siintää mitalitavoite vuoden 2022 Pekingin paralympialaisista.

Kun Sini sai selkäydinvamman auto-onnettomuudessa, hänelle ladeltiin pitkä lista asioita, joita Sini ei kykenisi tekemään enää ikinä. Sini on kuitenkin hymyssä suin todistanut väitteet vääriksi ja pyrkii edelleen reippaasti menemään mukavuusalueensa ulkopuolelle.

”Jos joku nyt sanoo etten pysty johonkin, otan sen yleensä haasteena ja saan siitä korkeintaan voimaa ja lisämotivaatiota tekemiseen. Meistä jokaisesta löytyy valtavasti voimaa ja potentiaalia, kunhan itse oppii haastamaan itseään ja sulkemaan korvat epäilijöiltä.”

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

”Ensi tapaamisesta asti olen ollut Sinin fani. Valloittava persoona ja huiman ammattimainen asenne huippu-urheiluun oli asia joka vakuutti minut ensi metreiltä asti. Sini tietää mitä tahtoo ja uskon vahvasti, että Sini tulee saavuttamaan sen minkä on urheilulliseksi päämääräkseen asettanut, eli paralympiakullan 2022 paralympialaisista.”

– Noora Vihervaara

Työt

Kaslinkin Tahto ja Sini Pyy

| Työt Sini | No Comments

Sini Pyyn ja Kaslinkin Tahto-brändin yhteisenä tekijänä on nimenomaan samanlaiset arvot. Brand fit brändin ja urheilijan välillä on erittäin vahva. Vammaisurheilija, kelkkahiihtäjä Sini Pyy edustaa sitä kaikkea, mitä Kaslinkin Tahto-brändillä halutaan tuoda esille.