Matti Suur-Hamari

Syntymäaika: 31.5.1986
Kotikaupunki: Imatra
Laji: Paralumilautailu
Tavoite: Kultaa Korean 2018 Paralympialaisissa!
Facebook: @athletemattisuurhamari
Instagram: @mattisuurhamari
Linkedin: @matti-suur-hamari-410544103/

Matti menee täysiä, ei miestä voi muutoinkaan luonnehtia. Kaksinkertainen paracrossin maailmanmestari ja X-Games kultamitalisti jättää kilpakumppanit radalla kauas taakse eikä moottoripyöräonnettomuuden takia polvesta alaspäin amputoitu vasen jalka näytä hidastavan miehen tahtia lainkaan, päinvastoin.
Matin palkintokaapissa komeilee 2018 Pyeongchangin paralympialaisten kulta- ja pronssimitalit. 2022 Pekingin paralympialaisiin Matti lähti ennakkosuosikkina tuoden kotiin kultaa lumilautacrossista ja kirkastaen bankedslalom mitalin hopeiseen!

Lumilautailun lisäksi Matti harrastaa mountainboardingia ja lisäksi viihtyy niin maasto-, BMX- kuin maantiepyöränkin päällä. Syksyllä 2023 Matti nähdään Tanssii Tähtien kanssa tanssiohjelmassa.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Työt

Battery ja Matti Suur-Hamari

| Työt Matti | No Comments

Battery-perheeseen kuuluu urheilijoita, jotka edustavat brändiämme sekä lajinsa että persoonansa puolesta. Matti on loistava tyyppi ja lisä joukkoomme, jota kuvaavat vauhti, funktionaalisuus, laatu ja hauskanpito, kuvasi Batteryn tuotepäällikkö Laura Niskanen sopimuksen julkaisun jälkeen helmikuussa 2015